Alapfokú Művészeti Iskolánk artista képzést hirdet az Artista- és Előadó-művészeti Akadémia SZÍNITANHÁZ Tagintézménye általános iskolás tanulók részére. A foglalkozások helyszíne az iskola békéscsabai tagintézményének telephelye, a Békéscsabai Jókai Színház próbaterme, mely az Ibsen ház első emeletén található. A foglalkozások során a gyermekek hetente két alkalommal sajátíthatják el az artistaművészet alapismereteit. A szakkört a hét évtizede eredményes Artistaképző Intézet több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező artistaoktatója vezeti.

 

A foglalkozások vezetője

Török Ferenc
akrobatika, ügyesség, artista oktató

 

A képzés díja

Az első félév térítési díja 21 000 Ft (4200 Ft/hó)

A tandíj mértéke 28 000 Ft/ félév (5600 Ft/hó)

 

Térítési díjat akkor fizet a tanuló, ha csak egy intézményben, tehát esetünkben az  Artista- és Előadó- művészeti Akadémia Színitanház Tagintézményében vesz részt alapfokú művészeti képzésben.

Tandíjat akkor fizet a tanuló, ha már egy másik alapfokú művészeti képzésben is részt vesz, pl. zeneiskolában. Ekkor a szülő dönti el, melyik iskola lesz az elsődleges.

Az elsődlegesben fizet térítési díjat, -ez általában az alacsonyabb összeg- a másik iskolában pedig tandíjat. Ezekről a szülő, a szülői nyilatkozatban nyilatkozik.

 

A foglalkozások ideje

kedden és csütörtökön 16:30 - 18:00 óráig

Foglalkozásaink az artistaművészet alapjaival való megismerkedés mellett

különleges és komplex lehetőséget biztosítanak a tanulók fizikai és mentális fejlődésére is. 

Jelentkezés

Jelentkezni elektronikus úton lehetséges az https://circuschool.hu/artista-es-cirkuszmuveszet-alapfoku-muveszeti-oktatas/ címen. A jelentkezésnél kérjük, tüntessék fel az alábbi adatokat:

 

További infomáció

 +3620/249-6880 telefonszámon vagy a szinitanhaz@biak.hu e-mail címen.