Beküldte Tuskáné - 2018. május 25.
Munkában

A SZÍNITANHÁZ

érettségizettek számára a 2018/2019-es tanévben az alábbi OKJ- képzéseket indítja

A felvételi meghallgatás időpontja 2018. május 31. 10. óra

Helye: Ibsen ház, Békéscsaba, Andrássy út 3.

A részletes követelmények a     http://szinitanhaz.hu/jelentkezes-erettsegi-utani-okj-s-kepzesek     oldalon találhatóak meg

Gyakorlatos színész  (színházi és filmszínész) - 2 éves képzés

 Színészhallgatóink a második évtől kezdve részt vesznek a Jókai Színház produkcióiban, kisebb-nagyobb szerepekben, olykor asszisztensi, súgói is feladatokat ellátva Ezenkívül lehetőségük van különböző megyei, városi és egyéb rendezvényeken önállóan is fellépni.

Színész - 1 éves képzés

A képzés megkezdéséhez Gyakorlatos színész végzettség szükséges.

Divat- és stílustervező - 2 éves képzés

A Divat- és stílustervező vizuális műveltséggel, fejlett színérzékkel, rajzi-, festészeti- és öltözék kivitelezési ismeretekkel rendelkező szakember.

Színháztechnikus-szcenikus - 2 éves képzés

A színpadi technika mellett, a hang- és fénytechnika rejtelmeibe kapnak beavatást az itt tanulók. Ezen kívül a Színitanház színész, táncos és design szakos hallgatói vizsgaelőadásainak műszaki kiszolgálása is feladatuk, másodévesként pedig a Jókai Színház produkcióiban önálló feladatokat is kapnak.

Színházi táncos - 2 éves képzés

A táncművészet teljes spektrumát oktatjuk balett termünkben. A táncosok részt vesznek a Jókai Színház egyes produkcióiban.

A táncos tevékenységét a klasszikus balett, a kortárs- modern tánc, a néptánc, a színpadi tánc területén fejti ki és gyakorolja. Balett társulatoknál, modern és néptánc együtteseknél, táncszínházi társulatoknál, valamint színházaknál végezheti művészeti tevékenységét.

Közművelődési- és közönségkapcsolati szakember - 2 éves képzés

 

Képzés elméleti és gyakorlati helyszíne: Budapest, Békéscsaba, Szarvas

Artista - 2 éves képzés

A képzés elméleti és gyakorlati helyszíne: Budapest, Békéscsaba

Diákjaink megismerkednek a légtornász és akrobata műfajokkal. Az alapoktól kezdve elsajátítják a cirkuszi ismereteket, biztonságtechnikát, miközben a pantomim, színészmesterség és tánc alapjait is megtanulják, hogy a lehető legnagyobb természetességgel mozogjanak a manézsban, vagy a színpadon.

Részletek és jelentkezési lap a Színitanház honlapján található: szinitanhaz.hu címen

Az első és második szakképesítés megszerzése ingyenes.

Az egyes szakmákban osztály csak a megfelelő létszám elérése esetén indul.